viernes, 5 de diciembre de 2008

¡Repassant el què faig!


Hola, bon día, bona nit o bona vesprada, ja depén de com estigu mirant açò. Bó huí actualice este blog amb una foto i una explicació de la meua revesavia.

Com ja baig comentar ella, tots els diumenges va el camp, però clar, com podéu entendre no li podem fer una foto tots els díes.

Açò va passar un determinat día de falles en el camp del seu fill Pepito ( que tota la familía conéix clarament) i resulta de què ma mare com sempre amb la seua càmera de fotografiar començà a fotografiar a “diestro i siniestro” i en eixe moment li va tocar a la meua revesavia que tant contenta mirava l´espai on es trovaba. Esta es una de les acciones què fa la meua revesavia encaraa que moltes iaies també ho fan, consisteix en mirar a un lloc determinat i quedar-se desde les 9:30 del matí (passant per programes de Televisió com ara el saber vivir o les mises de la 2) fins la 1:00 del mig día que en esixe moment es quan arriba la seua filla Consuelín, o siga la meua iaia, i prepara el dinar.

Els dimecres i molts d´ells ens quedem a dinar a casa de la meua revesavia, i com sempre jo, (el seu revesnet, que es el que millor la vol) em seie ( “m´asente”) al costat d´ella.

Doncs bé, moltes gràcies, i bona día, nit, o vesprada a tots!


Es despedeix Àlex!




Avanç de anarme´n us deixe una fotografia un ix la seua fila

Consuelo (també denominada Consuelín o simplement "iaia")



No hay comentarios: