sábado, 13 de diciembre de 2008

Què records!


Hola, jeje, bó! sóc una altra vegada Alex, com no jeje, i la veritat es de que huí vull recordar el què va ser l´aniversari de 100 anys de la meua revesavia, jeje increíble, fou una meravella.


En la festa que vàren montar allí en el camp del "tio pepito" què com ja sabeu es el fill de la meua revesavia, si recorde eren més de 100 persones allí, entre familiars, mics, Canal Nou, Tele Cuullera, això fou una meravella.


Hi havía a l´entrada una exposició de fotografíes de tota la seua vida, els seus fills, el seu casament, els seus nets, i revesnets, i també la seua tataraneta, que havía ascut fa poquet.


També, vingué tota la familía de Barcelona, i com no la de França, també de Cullera clarament, i amics d´ella.


Quan va arribar Canal Nou i va montar tota la parafernàlia aquella déu! jaja això va ser... ja més emocionant, tota la gent mirant i segurament pesant: ¡Ira si esta dóna coneix a gent, què inclus coneix als de canal nou! M´enrrecorde de que la Televisió Local li va fer una entrevista i va grabar tot el interior de la festa, i com no Canal Nou en el seu programa de "En connexió" també va grabar i li va fer una entrevista, què ella, la meua revesavia, va llegir una carta que li vàren fer.


Jo per la meua part li vaig fer una especie de Carta, i regals, la Tarta va ser el millor, hi havíen 4 pisos si m´enrrecorde bé i a l´ultim, culminava una figureta d´una dona velleta jejeje.


Doncs bé, al final va acabar en una traca que la meua revesavia com no, L´ASCOLTÀ DE MERAVELLA.


Gràcieeeees!!!



Aleeex!

No hay comentarios: